Bagom

“The man who does not read has no advantage over the man who cannot read.” ― Mark Twain

OM MIG:


Mit navn er Camilla, jeg er 20 år gammel, og jeg elsker litteratur. Da jeg gik i femte klasse, havde jeg læst størstedelen af alle bøgerne på mit skolebibliotek. Frikvartererne og fritimerne blev ofte brugt på at læse, og det har været med til at forme min fascination for litteratur. Jeg har selv brugt mange timer på at skrive mine egne tekster, men jeg har brugt flest på at læse andres. I dag studerer jeg dansk på Aalborg universitet, og her er jeg blevet introduceret for alverdens forskellig litteratur og forskellige forfattere; lige fra H. C. Andersen og Henrik Pontoppidan til Olga Ravn og Anne-Cathrine Riebnitzsky.

Jeg har altid været hurtig til at læse. I folkeskolen og på gymnasiet var jeg i top tre af de hurtigste elever til at læse og forstå tekster. I dag er det en god evne for mig at have, for for mig er al litteratur ikke lige spændende. God litteratur er for mig litteratur, som jeg kan indleve mig i. Det er litteratur, der får mig til at tænke, føle og danne en mening. Det er dén litteratur, der præger mig.

Jeg drømmer om at arbejde i forlagsbranchen og måske endda selv blive forfatter. Jeg drømmer om at leve af, med og for litteraturen. Jeg drømmer om at bruge min hverdag på indlevelse, fantasi og andres tankestrømme. Litteraturist er et skridt på vejen.

OM LITTERATURIST:

I forbindelse med valgfaget "litteratursociologi" på danskstudiet på Aalborg universitet, havde vi studerende til opgave at oprette en litterær blog, der primært skulle benyttes til at belyse forskellige dele af Ordkraft. Som både blog- og litteraturentusiast har jeg besluttet, at jeg, efter Ordkraft 2017, vil fortsætte med at blogge. Mine mål med dette er at inddrage andre i den fascinerende verden, udvide mit eget litterære perspektiv og blive bedre til at holde mine læsevaner ved lige.

Ønsker du at udvide din egen litterære verden, så læs med under fanen "Brødtekst".Ingen kommentarer:

Send en kommentar